Dues persones, traslladades pel SEM amb cremades després de l’incendi en un bar de Vila-seca

Efectius de l’SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) han traslladat a dues persones amb cremades a braços i mans durant un incendi que s’ha registrat en un bar de Vila-seca. El succés ha passat cap a les tres de la tarda d’avui, Dia de Nadal, al número 2 del carrer Josep Anselm Clavé de la ciutat. Cinc dotacions de Bombers de la Generalitat han extingit l’incendi, que ha afectat una fregidora, caixes de cartró i diversos plàstics que es trobaven a l’interior de l’establiment, informa el cos d’extinció.

També a Tarragona, una persona ha patit intoxicació en un altre incendi que es registrava una hora més tard en un pis del Sénia. L’incendi ha afectat ordinadors i mobles d’una de les estances de l’habitatge. Tres dotacions de Bombers han extingit l’incendi, que es va iniciar a les 15:53 h.

Port de Tarragona