Roba una furgoneta de repartiment de Nacex amb regals nadalencs i protagonitza una persecució de 45 minuts abans de ser detingut

La Policia Nacional han detingut una persona com a presumpta autora d’un delicte de robatori amb violència i dos delictes contra la seguretat viària, després de robar una furgoneta de repartiment de la companyia Nacex i emprendre la fugida per diversos districtes de Madrid. Els agents van recuperar la furgoneta que contenia més de 60 paquets llestos per lliurar, a majoria d’ells regals nadalencs.

Els fets van passar sobre les 11:30 hores de el dia 24 de desembre a la madrilenya plaça de Manuel Becerra. Un repartidor es va adonar que un home li intentava sostreure la furgoneta, intentat evitar el robatori interposant davant de el vehicle tot i el greu risc de ser atropellat. Sense aconseguir detenir l’autor, aquest es donava a la fuga a gran velocitat.

Els agents van establir diversos controls policials en diferents punts de la ciutat, localitzant la furgoneta a l’autovia A-3 direcció València quan circulava a gran velocitat, en ziga zaga i sense senyalitzar les maniobres que realitzava. En aquest moment, i a l’veure acorralat, l’autor de l’robatori va abandonar l’autovia per un lloc no adaptat i va circular camp a través per continuar amb la seva fugida.

Després de 45 minuts de persecució per diversos districtes madrilenys, diversos agents aconsegueixen donar-li abast en l’avinguda de l’Albufera tallant-li el pas amb el seu vehicle policial i procedint a la seva immediata detenció. Van ser recuperats més de 60 paquets que havien de ser lliurats aquest mateix dia.

L’arrestat compta amb nombrosos antecedents per diversos fets i, actualment, estava privat judicialment de la tinença de permís de conduir.

Port de Tarragona