Dos morts i un ferit en un tiroteig en una església de Texas

Dues persones ha mort aquesta tarda de diumenge en un tiroteig que s’ha registrat en una església prop de Fort Worth, a l’estat nord-americà de Texas, i una tercera persona va ser portada a un hospital, van dir fonts oficials. El tiroteig va tenir lloc a les 11:30 AM a l’Església de Crist West Freeway, a South Las Vegas Trail durant una missa que és transmesa en directe per Youtube.

De les tres persones que van ser transportades a hospitals, una altra va ser declarada morta en el lloc, i una va morir de camí a l’hospital. I un tercer subjecte està reportat en estat crític, segons MedStar.

Segons la premsa local, un dels lesionats seria l’agressor, que va a l’església vestit de negre portant una arma llarga amb la qual va disparar en contra dels feligresos que van acudir a la missa dominical.

Fins al moment es desconeix el mòbil de l’atac, però les imatges de l’incident mostren el que sembla ser un home disparant el menys a dues persones i després rebent un tret mentre intentava apuntar amb la seva arma a la multitud.

Port de Tarragona