«Hola Albert, he matat la meva filla», la mare que va confessar haver ofegat la seva filla va enviar aquest missatge a un periodista del Diari de Girona

Foto: Gemma Tubert

La mare detinguda per ofegar la seva filla a la banyera a Girona va enviar un missatge per Messenger a un periodista de Diari de Girona abans de trucar al 112, on deia que havia matat la seva filla. «Hola Albert, he matat la meva filla.» Aquest és el missatge que Albert Soler va rebre ahir a les 14.18 del perfil amic d’una dona de la qual no en coneixia el nom real complet (només la coneixia per Maria Àngels) tot i que, per les fotografies que penjava, la identificava si la veia pel carrer i s’havien arribat a saludar, publica al Diari de Girona el periodista.

La mare va explicar que primer li va donar pastilles per dormir i després la va ofegar a la banyera. Va continuar dient que volia avisar la policia però que no sabia com fer-ho. El periodista va intentar que li digués l’adreça però ella es va negar, fins que l’Albert li va dir que truques al 112. Ell mateix va trucar al telèfon d’emergències explicant la situació. Ronda Ferran Puig 28 era l’adreça.

La dona, Maria Àngels F. de 49 anys, va ser arrestada pels Mossos d’Esquadra. Ella -segons les mateixes fonts- es mostrava tranquil·la. En presència del seu advocat, el fiscal, la jutgessa i els investigadors, ella es va mostrar col·laboradora i va confessar els fets davant de la comitiva judicial, que es van endur material de prova per analitzar. Maria Àngels F. estava separada, tal com va comunicar oficialment ahir el TSJC, que també va remarcar que no existien episodis de violència en aquesta família.

Mor la nena de Girona a qui la seva mare ha confessat haver ofegat a la banyera

Una mare de Girona, detinguda després de trucar al 112 dient que ha ofegat la seva filla a la banyera

Port de Tarragona