Mor un veí de Martorell de 20 anys en un accident de moto a la N-IIa

Un motorista de 20 anys, veí de Martorell, ha mort aquest dimarts al matí a la carretera N-IIa en aquest terme municipal del Baix Llobregat, segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT). Per causes que encara s’estan investigant, la motocicleta ha caigut a la via i el conductor, I.L.P. ha perdut la vida. Amb aquesta víctima, són 171 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest any a les carreters catalanes, segons dades provisionals del SCT.
Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís de l’accident, al punt quilomètric 585,5 de l’N-IIa, a les 09.21h i han activat cinc patrulles. També s’hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers i ambulàncies del SEM. L’accés de l’N-IIa cap a l’A-2 ha estat tallat fins les dotze del migdia.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per accidents els 365 dies de l’any per oferir-los suport psicològic, un servei d’orientació sobre els tràmits després del sinistre i informació sobre els recursos existents i els drets que els reconeix la legislació vigent. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

Port de Tarragona