Onze evacuats a l’hospital Verge de la Cinta en un incendi a un habitatge de Tortosa, on han quedat afectats per inhalació dos mossos

Foto: Bombers

Catorze persones han estat ateses pels serveis sanitaris (SEM) i onze d’elles han estat traslladades a l’hospital Verge de la Cinta per un incendi a un habitatge de Tortosa. Dues persones han resultat ferides de poca gravetat. Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís a un quart de vuit del matí i han donat el foc per extingit a cap a tres quarts de vuit. El foc ha afectat el menjador, la cuina i el passadís d’un pis del carrer Mare de Déu de la Providència de la capital del Baix Ebre. El SEM ha atès catorze persones pel fum, onze de les quals han estat evacuades a l’Hospital Verge de la Cinta. Dos d’ells han estat valorat com a ferits de poca gravetat. Segons els Bombers, fins al lloc també s’hi han desplaçat tècnics municipals per revisar l’estructura de l’edifici, que no està afectada. El pis on hi ha hagut l’incendi ha quedat inhabitable. Dues de les persones ateses per inhalació de fum són agents dels Mossos d’Esquadra que han resultats afectats en el desallotjament inicial d’alguns dels veïns de l’edifici.

Port de Tarragona