Sis morts i onze ferits en un atropellament massiu al Tirol italià, on més de 100 persones participen en l’emergència

Sis turistes han mort i 11 han resultat ferits després d’un atropellament massiu ocorregut a la població de Lutago, al Tirol italià. El succés ha tingut lloc cap a la una de la matinada quan un vehicle Audi TT que conduïa un jove de 28 anys ha envestit un grup de turistes, la majoria a la vintena, que tornaven a l’hotel després de sortir d’una discoteca propera. El cotxe anava a gran velocitat i els vianants creuaven el carrer per entrar a l’establiment on pernoctaven.

Les sis víctimes van morir instantàniament, mentre que dels onze ferits, tres es troben greus. Més d’un centenar de persones, membres dels serveis d’emergència: bombers, sanitaris i policies, van acudir a el lloc, un escenari dantesc, segons testimonis.

Port de Tarragona