Un home detingut a Calafell després de forçar una caixa enregistradora i robar objectes de valor en un restaurant

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria del Vendrell han detingut un home de 27 anys, de nacionalitat marroquí i sense domicili conegut, com a presumpte autor d’un robatori amb força a un restaurant de la zona de la platja de Calafell. L’acusen de forçar la caixa enregistradora de l’establiment, al carrer de Vilamar,  i sostreure diversos objectes de valor. La detenció es va produir aquest dissabte cap a dos quarts de cinc de la tarda i avui ha passat a disposició judicial. Els Mossos no descarten la participació de l’arrestat en altres fets delictius del municipi.

La policia catalana ha intensificat la presència policial a Calafell, manté diverses línies d’investigació i recomana als afectats per robatoris que presentin denúncia per poder disposar de més informació que faciliti la detenció dels presumptes autors.

Port de Tarragona