Un matrimoni, ingressat a la UCI de Joan XXIII després de ser atropellats a l’AP-7 a l’Ametlla de Mar mentre canviaven una roda

Un camió va atropellar aquest dissabte al vespre dues persones mentre aquestes estaven canviant la roda de la seva furgoneta al quilòmetre 292 de l’AP-7, a l’altura de l’Ametlla de Mar, en sentit nord. Les víctimes són un matrimoni d’origen magrebí que es dirigia cap a Itàlia amb les seves filles menors, les quals van resultar il·leses, perquè es trobaven a l’interior del vehicle. Segons fonts de l’Hospital Joan XXII de Tarragona, el matrimoni es troba a la Unitat de Cures Intensives (UCI) en estat molt greu. A més, a la dona li han hagut d’amputar una cama, segons fonts policials. Pel que fa al camioner, no va patir cap dany. Fins al lloc del sinistre es van desplaçar cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), quatre dotacions dels Mossos d’Esquadra i tres més dels Bombers.

Port de Tarragona