Detenen un home que va causar el pànic amenaçant amb un ganivet durant la cavalcada de Torredembarra

Agents de la Policia Local de Torredembarra van detenir un jove de 21 anys que, segons publica Diari de Tarragona, amenaçava la gent armat amb un ganivet de grans dimensions. El succés va passar cap a les vuit hores d’ahir, diumenge, al Passeig de la Sort. Els policies van ser alertats pels que seguien la cavalcada de Reis i entre els que es van registrar algunes escenes de pànic abans que fos detingut al mateix passeig quan es donava a la fuga. A l’adonar-se que havien estat alertats els agents, l’individu va llençar el ganivet, que va ser recuperat posteriorment.

Malgrat que, segons les mateixes fonts, va arribar a amenaçar els assistents a la cavalcada, no es va registrar cap ferit. L’home és conegut per la policia, ja que la matinada anterior ja va protagonitzar un altre succés en un bar de Torredembarra.

Port de Tarragona