Dos morts i deu ferits en un incendi en un bloc d’habitatges de Huelva

Un menor de 15 anys i una dona de 35 han mort en un incendi que s’ha registrat a primera hora d’aquest matí en un bloc d’habitatges en una barriada d’Huelva. El foc s’ha iniciat en l’últim pis de la finca, de quatre plantes. A l’arribada dels bombers a el pis afectat, s’han trobat amb un dels morts a conseqüència de la inhalació de fum. Els serveis d’emergència s’han vist sorpresos per la quantitat inusual de persones que ocupaven el pis. La Policia Nacional ha obert una investigació per conèixer les causes de l’succés. Un dels ferits va morir en el trasllat a l’hospital, mentre els bombers van haver de realitzar un multitudinari rescat i a un ritme ràpid per evitar que les flames arribessin a afectar-los.

Port de Tarragona