FLASH: Luca de Meo deixa la presidència de Seat i la premsa francesa el situa en la direcció general de Renault

Luca de Meo. / Foto: Àlex Recolons

La firma automobilística Seat ha informat aquesta tarda que Luca de Meo deixa la presidència de Seat a petició pròpia i de mutu acord amb el grup Volkswagen. El directiu continuarà de moment en el grup, mentre el sector li considera un ferm candidat a entrar a Renault, on té una oferta sobre la taula. De fet, la premsa francesa ja considera que serà el director general de Renault i liderarà l’aliança de la companyia amb Nissan i Mitsubishi a dos anys.

Ocuparà el seu lloc, provisionalment, Carsten Isensee, actual vicepresident de Finances de la marca. La decisió -afirma en un comunicat Seat- té efecte a partir del dia d’avui, 7 de gener.

Port de Tarragona