Mor un treballador de Sant Feliu de Guíxols en caure des d’una teulada, a Salt

Arxiu / Archivo

Un treballador de Sant Feliu de Guíxols de 62 anys ha mort aquest dimarts a la tarda en caure d’una teulada mentre participava en unes obres d’un edifici a Salt (Gironès). Els cossos d’emergències han rebut l’avís del fet poc abans de tres quarts de sis. Segons han explicat els Mossos d’Esquadra, l’operari treballava al teulat d’una antiga fàbrica i ha caigut accidentalment del teulat des d’una alçada d’uns sis metres. Malgrat l’actuació dels serveis d’emergències no s’ha pogut fer res per salvar la vida de l’home.
Al lloc dels fets s’han traslladat diverses patrulles dels Mossos, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els Mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Port de Tarragona