Sense supervivents en l’accident d’un Boeing 737 ucraïnès que s’ha estavellat a Teheran i on viatjaven 176 persones

Cap dels 176 ocupants d’un avió Boeing 737 que s’ha estavellat aquesta matinada a prop de Teheran han sobreviscut. L’aparell, de la línia ucraïnesa UIA (Ukrainian International Airlines), es va enlairar de l’aeroport internacional iranià Imant Khomeini i es va estavellar al cap de pocs minuts després de patir problemes tècnics. L’accident s’ha registrat minuts abans de les quatre de la matinada (hora espanyola). Més de mig centenar de vehicles d’emergència, entre ells dos helicòpters i una desena d’ambulàncies van acudir a el lloc, segons ha informat Mitja Lluna Roja.

Es tracta d’un nou succés relacionat amb la companyia Boeing, que ha patit en els últims temps accidents en el model 737 MAX que han produït més de tres-cents morts i que la companyia ha deixat de fabricar de manera provisional fins que s’investiguin les deficiències en el sistema electrònic de l’avió.

Port de Tarragona