Canadà confirma que l’avió ucraïnès que es va estavellar a prop de Teheran va ser derribat per un míssil iranià

El primer ministro canadiense ofrece información en rueda de prensa sobre las investigaciones.

El primer ministre canadenc, Justin Trudeau, ha afirmat avui que el Govern canadenc té informació que el vol 752 d’Ukranian International Airlines (UIA) va ser derrocat per «un míssil iranià». L’informe que va realitzar l’Iran sobre l’accident suggereix que el Boeing 737 va patir un desperfecte sobtat dimarts a la nit minuts després d’enlairar-se de l’Aeroport Internacional Imam Khomeini de Teheran. Aquesta versió no és creïble, va insinuar Donald Trump. Ucraïna, per la seva banda manté que un atac amb míssils era una de les hipòtesis a tenir en compte en el succés.

El fet que els pilots no demanessin ajuda per la ràdio i que l’avió estava en flames forma part de l’informe difós dijous per tècnics iranians.

Port de Tarragona