Detingut amb 240 quilos d’haixixs després de saltar-se un control i protagonitzar una persecució policial durant 50 quilòmetres, a Hostalric

La Policía Local de Vilanova del Vallès ha detingut un conductor que es va saltar un control policial i que va ser detingut després d’una persecució que es va allargar més de 50 quilòmetres fins a l’AP-7 a Hostalric, informa l’ajuntament de Vilanova.

L’actuació policial va produir-se el diumenge 5 de gener quan la Policia Local de Vilanova va rebre una trucada de las Guàrdia Municipal de Vallromanes en què s’alertava d’un vehicle de lloguer sospitós. Seguidament, tres agents del cos policial van traslladar-se a la rotonda de la cruïlla de la BP-5002 amb el Passeig del Centenari amb l’objectiu d’efectuar un control de seguretat ciutadana per comprovar el vehicle sospitós. Un cop el cotxe va arribar al punt de control, se’l va saltar, envestint el vehicle policial i provocant lesions a un agent, fet que va obligar a iniciar la persecució durant més de 50 km fins a la sortida 10 d’Hostalric de l’AP-7.

Els agents van donar un avís immediat, via emissora, al cos de Mossos d’Esquadra i un cop van arribar a Hostalric van comptar amb el suport de la policia local de la mateixa localitat. Abans de l’entrada del peatge, el conductor de la furgoneta es va veure obligat a aturar-se per la impossibilitat de maniobrar a causa de la presència de dues patrulles. Va sortir del vehicle i va endinsar-se a peu per una zona boscosa però dos agents de la Policia de Vilanova van aconseguir, després de la persecució, atrapar-lo i detenir-lo.

A l’interior del vehicle es van trobar 47 paquets embolicats individualment que semblaven contenir haixix per un pes aproximat de 240 quilos. El detingut va ser trasllat a la Comissària dels Mossos d’Esquadra per la seva derivació a la CME de Granollers.

Port de Tarragona