Detingut després d’una perillosa persecució pel Paral·lel barceloní un lladre especialitzat en fer estrebades des de motocicletes robades

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de Sants- Montjuïc han detingut un lladre multireincident, que acumula més d’una trentena d’antecedents policials, com a presumpte autor de dos robatoris violents comesos des d’una motocicleta sostreta. Les indagacions policials dels agents de la Divisió d’Investigació Criminal de Barcelona han permès relacionar el detingut amb aquests dos robatoris violents que acabaven de succeir al districte de Sarrià- Sant Gervasi. Els fets van passar el diumenge 5 de gener quan els agents van observar a l’avinguda Paral·lel el conductor d’una motocicleta que feia diferents avançaments de vehicles pel carril habilitat als autobusos. Els mossos van poder constatar que la motocicleta constava com a sostreta i, per aquest motiu, van iniciar un seguiment discret. E

l conductor de la motocicleta va disminuir la marxa i va estacionar el vehicle en una zona d’aparcaments de motos. Ràpidament, els agents s’hi van apropar i es van acreditar com a policies. L’home va intentar posar en marxa la moto però els agents ho van evitar i el van reduir mentre aquest els donava cops de puny i puntades de peu per tal d’escapolir-se Finalment, els agents el van poder reduir i detenir. En l’escorcoll a la motocicleta, es van localitzar dues bosses negres amagades al seient del vehicle que van resultar ser propietat de dues dones que acabaven de patir, en poques hores de diferència, dues estrebades des de la motocicleta. El detingut acumula un total de 31 antecedents policials, una vintena dels quals són estrebades comeses des de motocicletes sostretes. Després de passar a disposició judicial, va ingressar a presó.

Port de Tarragona