Un home mor a Madrid per trets de la policia després apunyalar al coll a un agent

Carrer del barri madrileny de Vallecas on s'ha produït l'enfrontament amb la Policia. / GM

Un home ha mort a les tres d’aquesta matinada a conseqüència dels trets d’un Policia Nacional, que intentava defensar al seu company i salvar la vida. La víctima, segons publica El Mundo, ha atacat els dos agents amb un ganivet quan han acudit al seu domicili de barri de Vallecas, a Madrid, alertats per un succés de violència familiar. Segons les mateixes fonts, la policia havia rebut una trucada posant en coneixement de la Policia que l’home es trobava amenaçant a dues dones amb un ganivet en un pis. A l’sembla, es tractava de la seva germana i la seva mare.

Un cotxe patrulla ha arribat a el lloc i ha comprovat que s’estava produint l’amenaça que indicava la trucada. A l’veure sorprès, l’home s’ha abalançat contra els agents i ha ferit a un d’ells al coll amb el ganivet. Una segona punyalada no ha arribat a afectar cap òrgan vital gràcies al fet que l’arma ha xocat amb la clavícula de l’policia. El company de l’ferit ha utilitzat la seva arma reglamentària i ha disparat a l’agressor, que ha mort de forma instantània, publica El Mundo.

Port de Tarragona