Busquen possibles víctimes després de l’enfonsament d’un pàrquing subterrani i un parc infantil a Santander

Foto: Bomberos de Santander

Un pàrquing subterrani ubicat sota un parc infantil al centre de Santander s’ha enfonsat a dos quarts d’aquest matí i els bombers busquen possibles víctimes entre els més de 500 usuaris. No obstant això, dues hores i mitja després de l’succés no s’ha trobat cap víctima. Els veïns han sentit dues explosions i com tremolava el terra. L’alcaldessa ha demanat a través d’un megàfon que els veïns dels tres blocs -usuaris de l’estacionament subterrani en la seva majoria- que es comprovés si hi havia algun desaparegut. La policia ha prohibit utilitzar els ascensors als edificis propers a l’enfonsament.

S’ha establert un lloc d’emergència i es rastreja amb gossos entre les restes. Miguel Ángel Revilla, president de Cantàbria, s’ha desplaçat a el lloc per interessar-se per l’accident en una zona que està acordonada.

Port de Tarragona