Reoberta la C-233 a la Granadella, tallada més de dues hores pel despreniment d’una roca de grans dimensions

S'ha apartat la pedra fins al marge de la carretera i s'ha senyalitzat l'indret per precaució

La roca de grans dimensions que ha obligat a tallar la carrera, mentre operaris senyalitzen amb llums la via. / Oriol Bosch

La carretera C-233 s’ha reobert cap a tres quarts de vuit del vespre d’aquest dilluns després d’haver estat tallada gairebé dues hores i mitja a causa del despreniment d’una roca de grans dimensions. En concret, la circulació ha estat interrompuda des de poc després d’un quart de sis de la tarda entre els quilòmetres 28 i 28,5, al seu pas per la Granadella (Garrigues), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Malgrat que en un principi es preveia que les tasques de rehabilitació de la via podien durar entre quatre i cinc hores, finalment ha estat possible escurçar el termini perquè la roca s’ha apartat fins al marge de la carretera. Operaris de manteniment han senyalitzat de manera excepcional el punt per precaució.

Els Mossos d’Esquadra han fet desviaments senyalitzats mentre han durat les tasques.

Port de Tarragona