Interrompuda la circulació ferroviària de les línies R11 i RG1 entre Girona i Caldes per una crema de pneumàtics

Foto d'arxiu d'una crema de fusta i pneumàtics a les vies el passat 28 d'octubre del 2019.

ACN Barcelona .- La circulació ferroviària de les línies R11 i RG1 entre Girona i Caldes està interrompuda per culpa d’una crema de pneumàtics intencionada aquesta nit entre Caldes de Malavella i Riudellots, que ha danyat la catenària. Renfe ha establert un servei alternatiu per carretera i s’encaminaran els viatgers de Girona que van cap a Barcelona a trens d’Alta Velocitat. La previsió de restabliment, segons Adif, és a les 12 hores. D’altra banda, tampoc hi ha servei de la línia R3 entre Ripoll i Sant Quirze de Besora perquè tècnics d’Adif han estat treballant en aquest sector durant la nit i no han deixat les vies aptes per a la circulació. S’han produït despreniments i han limitat la velocitat màxima a 10 quilòmetres per hora, però no ho han senyalitzat. Renfe ha decidit no circular-hi per seguretat i ha establert un servei per carretera.

A més, una avaria de senyalització entre les estacions d’Arc de Triomf i Plaça de Catalunya provoca retards d’uns 30 minuts en les línies R1, R3 i R4 de Rodalies.

Port de Tarragona