FLASH: Mor a l’hospital Vall Hebron un dels ferits en l’explosió de Tarragona

Un dels ferits que van ser traslladats a la unitat de grans cremats de l’hospital Vall Hebron de Barcelona ha mort aquesta tarda. Amb ell, ja són tres les víctimes mortals que s’ha cobrat l’explosió d’Iqoxe. En el mateix centre sanitari es troba ingressat un altre operari, mentre que els sis restants es troben fora de perill.

A causa de l’explosió, també va morir una persona al barri de Torreforta per l’impacte d’una planxa metàl·lica que va sortir disparada de la planta afectada i va fer caure el sostre de casa a tres quilòmetres de distància. La tercera víctima és un altre treballador de l’empresa, el cos ha estat trobat pels bombers aquest matí.
A més, altres dos ferits segueixen ingressats, un a la Vall d’Hebron, en estat molt greu, i un altre a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, que està greu però estable.

Port de Tarragona