La recerca del desaparegut a l’explosió de Tarragona es reprèn després d’haver estat suspesa durant la nit per seguretat

Els Bombers treballen en un altre dipòsit d'òxit de propilè que s'ha vist afectat durant la nit

La recerca del treballador desaparegut s’ha suspès una mica abans de les dues de la matinada per qüestions de seguretat i es reprendrà aquest matí mentre els Bombers treballen en un altre dipòsit d’òxid de propilè de la indústria que va explotar dimarts a la tarda a la Canonja. A més, segueixen refrigerant el tanc que va originar la explosió. La zona de recerca és molt propera al tanc. Durant la nit han treballat una trentena d’unitats, i està previst el relleu de totes elles. En paral·lel, s’està en contacte amb experts en òxid de propilè perquè donin pautes de com actuar.

Port de Tarragona