L’advocat Gonzalo Boye, defensor de Puigdemont, informa a Twitter que intrusos han entrat al seu despatx durant la nit

Imagen compartida en las redes por el abogado, donde se observan daños en su servidor informático.

Gonzalo Boye, advocat dels eurodiputats Carles Puigdemont i Toni Comin ha anunciat al seu compte de Twitter que ha patit una intrusió durant la passada nit. En el missatge s’afirma: «Ens han entrat al despatx durant la nit». El lletrat afirma que han trobat tot regirat i que desconeix si es tracta d’un robatori. L’empresa d’alarmes que cobreix la seguretat del seu despatx no ha trobat «indicis d’intrusió». Boye conclou amb un rotund «si pensen que ens van a intimidar el porten clar».

Segons sembla, diu Boye, no s’han emportat els ordinadors però sí que han causat danys al servidor informàtic de despatx.

Port de Tarragona