El GRAE de Bombers rescata a cinc escaladors que han patit un accident en una canal al Gra de Fajol, al Ripollès

Imatge d'arxiu.

Cinc escaladors han quedat ferits de diversa consideració aquest dissabte al migdia després d’accidentar-se en una canal a la muntanya del Gra de Fajol, al Ripollès, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L’avís del sinistre s’ha rebut a les 11.38 hores a la Canal Amagada, dins el terme municipal de Setcases. Els afectats formaven part d’una cordada de set persones que feien una travessa de muntanya entre el refugi d’Ulldeter i el Gra de Fajol (2.714 metres). Segons les primeres informacions, s’ha produït una caiguda i cinc dels escaladors han quedat ferits de diferent gravetat. Els Bombers hi treballen amb efectius dels GRAE i dos helicòpters, amb l’ajuda de pisters de la zona i membres del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). «Els Bombers estem treballant en l’extracció de les persones ferides, que transferirem a SEM perquè en faci, després, l’evacuació hospitalària», han piulat des de Bombers.

Port de Tarragona