Un autobús fora de control xoca contra 15 vehicles, mata una nena i fereix tres persones a Estella, a Navarra

Un autobús que ha perdut el control per causes que es desconeixen ha provocat la mort d’una nena i de tres persones més a la localitat navarresa d’Estella aquesta tarda. El vehicle de passatgers ha envestit l’automòbil en el qual es trobaven la víctima mortal, la seva mare i el seu germà. A més, un vianant també ha patit ferides en el mateix succés, ocorregut minuts després de les vuit d’aquesta tarda.

L’autobús, de la companyia la Estellesa, ha xocat contra una gasolinera i s’ha encastat a el cotxe contra la botiga de l’establiment. L’autobús ha seguit a el parer sense control i ha atropellat un vianant i ha topat amb una quinzena més de turismes.

Els Bombers han extret de el vehicle sinistrat a la víctimes. La menor ha mort a l’acte i el seu germà i la mare han estat evacuats a l’Hospital García Orcoyen d’Estella, encara que està previst el seu traslladat a l’Complex Hospitalari de Navarra en ambulàncies medicalitzades. El vianant ha estat atès a l’Hospital d’Estella.

El centre de coordinació d’emergències de SOS Navarra ha enviat a l’equip mèdic de guàrdia, dues ambulàncies medicalitzades i dues convencionals, així com un equip de psicòlegs que han atès a persones que han patit crisis nervioses.

Els passatgers que anaven en aquell moment a l’autobús, procedent de Logronyo, no han patit mal i, segons han relatat, el conductor ha començat a cridar que «no tenia frens» abans de la col·lisió. La Policia Foral i agents de la Policia Municipal han treballat per ordenar el trànsit a la zona i aclarir les causes de l’succés.

Port de Tarragona