Autopistes i Policia Nacional acorden agilitzar el pas dels cotxes patrulles pels peatges

El director general de la Policia, Francisco Pardo Piqueras, i el president de SEOPAN-Associació d’Empreses Constructores i Concessionàries d’Infraestructures-, Julián Núñez, han subscrit aquest matí un conveni de col·laboració que permetrà el pas automatitzat per les vies de telepeatge a tots aquells vehicles policials equipats amb VIA-T.
Amb aquest acord, els vehicles oficials equipats podran passar per aquest tipus de via sense necessitat d’identificar-se, el que suposa no només un important estalvi de temps, sinó la reducció de el risc a que els diferents dispositius de recerca es puguin veure afectats. Aquest acord contribueix, per tant, a una major eficàcia en la tasca de garantir la seguretat ciutadana.

Després de la signatura duta a terme aquest matí a la seu de la Direcció General de la Policia, es durà a terme la contractació per dotar inicialment als vehicles de la flota policial amb 1.500 dispositius VIA-T, vàlids per al trànsit per totes les autopistes de peatge gestionades per les concessionàries signants.

Port de Tarragona