La caiguda d’un arbre sobre dos cotxes al Camp de Mart, una de les cinquantena d’incidències a Tarragona pel temporal Gloria

Imatge dels cotxes sobre el que ha caigut l'arbre al Camp de Mart . / Eloi Tost

La Guàrdia Urbana de Tarragona i els Bombers de la Generalitat han hagut d’atendre més d’una cinquantena d’incidències a la ciutat de Tarragona, a causa del fort vent provocat pel temporal Gloria que afecta tot el país. Aquest migdia un arbre del Camp de Mart ha caigut damunt un parell de cotxes que hi havia aparcats al carrer del costat i n’ha destrossat un. També han caigut fanals, pals d’electricitat o teules d’alguns edificis. Els Bombers també han hagut de retirar unes planxes de grans dimensions que podien haver caigut a la via pública al polígon de les Gavarres, segons ha informat el consistori. A la ciutat continua activat el Pla d’Actuació Municipal en fase d’alerta pel risc de ventades i pel fort onatge,

Port de Tarragona