Mor l’actor Félix Casas, el popular personatge infantil “Capità Tan” de principis dels anys 70

Félix Casas, amb salacot i camiseta de ratlles, en una foto de TVE del 1971.

Félix Casas, l’actor que interpretava a el personatge infantil “Capità Tan” de Televisió Espanyola, va morir ahir a casa de Madrid. Cases va néixer el 1930 i el seu personatge, que havia viatjat “per tot el llarg i ample d’aquest món”, forma part de la infància dels espanyols nascuts en els anys 60 de segle passat. Hi havia iniciat la seva carrera en el món de la revista i la sarsuela a mitjans dels anys quaranta. El 1966 va néixer a TVE el programa televisiu “Els Chiripitifláuticos”, on compartia protagonisme amb Maria de l’Carmen Goñi (Valentina), Miguel Armari (El Tío Aquiles) i Paquito Cano (Locomotoro). El programa va durar fins a 1976.

Port de Tarragona