Una conductora de Manresa mor en un xoc frontal a Calders, on s’han registrat dos ferits

arxiu

M.F.C., de 76 anys i veïna de Manresa ha mort en un accident de trànsit que ocorregut al punt quilomètric 14 de l’N-141c, a Calders (Moianès) en sentit Manresa. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 15.15 h. Per causes que encara s’estan investigant, dos turismes han col·lidit frontalment i la conductora i única ocupant d’un dels dos vehicles ha mort.  Per part de l’altre turisme, han resultat ferides dues persones en estat menys greu i han estat traslladades a l’hospital de Manresa.

Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Port de Tarragona