Els Mossos de Martorell detenen un veí de Piera que anava a l’aeroport amb maletes amb 44 telèfons robats que amagà en xocolatines

Captura del vídeo facilitat pels Mossos sobre l'operació.

Els Mossos d’Esquadra de Martorell han detingut un home de nacionalitat paquistanesa, de 36 anys i veí de Piera com a presumpte autor d’un delicte de receptació. Els fets que van portar a l’arrest van succeir el mateix dia, cap a les 13 hores, quan els agents es trobaven realitzant tasques de prevenció i van identificar un vehicle, i els seus quatre ocupants, un d’ells amb antecedents per delictes contra la propietat industrial i receptació, al municipi de Martorell.

Els agents van escorcollar el vehicle i van localitzar dos maletes que contenien diversos paquets de barretes de xocolata tancats i que, gràcies a la perícia dels agents, van observar que tenien un pes i un volum excessiu, motiu pel qual van decidir obrir-los. Els agents van descobrir que els paquets de xocolatines contenien amagats un total de 44 mòbils d’última generació. Els investigadors han constatat, de moment, que sis dels terminals consten sostrets a diferents poblacions de tot el territori català. A hores d’ara s’estan fent gestions per tal de determinar l’origen de la resta de telèfons.

Davant les evidències els agents van detenir l’home, propietari de les maletes i que s’adreçava a l’aeroport de Barcelona – El Prat per agafar un vol amb destinació Pakistan, com a presumpte autor d’un delicte de receptació. L’arrestat, propietari de dos establiments de reparació de mòbils a dos municipis del Baix Llobregat Nord, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Port de Tarragona