Detenen a la Jonquera dos camioners acusats de duplicar targetes de crèdit per comprar i revendre combustible

Dins la cabina duien lectors de bandes, 41 targetes, un ordinador per clonar-les i 2.415 euros en metàl·lic

archivo / arxiu

Els Mossos van detenir el 20 de gener a la Jonquera dos camioners de 33 i 35 anys de nacionalitat bosniana i amb domicili a Celje (Bòsnia i Hercegovina) com a presumptes autors d’un delicte de falsificació de targetes de crèdit i dèbit. La policia considera que ambdós utilitzaven aquest material falsificat per comprar i revendre combustible i per pagar peatges. Cap a dos quarts de dotze del migdia, en un control de transport a l’N-II, els agents van aturar un camió amb matrícula eslovena. Mentre inspeccionaven el tacògraf van veure un lector electrònic de bandes magnètiques, i van sospitar que podia servir per clonar targetes. A partir d’aquí van descobrir dins la cabina dos lectors més, 41 targetes i un ordinador amb un programa per duplicar-les. A banda, els Mossos van trobar-hi una clau casolana manipulada com les que es fan servir per obrir els bombins dels camions i 2.415 euros en efectiu.

Per tot plegat, els agents van detenir els dos camioners com a presumptes autors d’un delicte de falsificació de targetes.

Els detinguts, que no tenien antecedents, van passar a disposició judicial davant del jutge de guàrdia de Figueres, que en va decretar la llibertat.

Port de Tarragona