Tarragona, escenari de la campaña de Heineken que promociona l’última pel·lícula de James Bond i que protagonitza Daniel Craig

L’anunci, estrenat a més de 75 països, mostra la cala Jovera i el castell de Tamarit

El fabricant  de cerveses  Heineken ha presentat recentment el seu darrer espot, rodat en part a Tarragona i protagonitzat per l’actor de Hollywood Daniel Craig. La producció, estrenada internacionalment a més de 75 països, promociona la nova pel·lícula de James Bond, ‘No time to die‘, la número 25 de la saga del superagent 007, que s’estrenarà el mes d’abril d’enguany.

L’anunci, rodat entre Cala Jovera, el Castell de Tamarit i Cardona, està creat per l’agència Publicis i dirigit per Mile Jay, que ha comptat amb la productora de service amb seu a Barcelona Twenty Four Seven i el suport de la Tarragona Film Office, l’oficina d’atenció als rodatges del Patronat Municipal de Turisme. L’espot ens relata unes vacances de Craig a algun lloc recòndit d’Espanya. Tot sembla molt tranquil i relaxat fins que l’actor es deixa oblidats el seu passaport i la seva cartera a un taxi i inicia una persecució per a recuperar-los.

Port de Tarragona