Ibèria suspèn temporalment els vols a Xangai per l’alerta sanitària del coronavirus

La restricció entrarà en vigor el divendres i estarà activa el mes de febrer

Ibèria ha anunciat la suspensió temporal dels vols a Xangai per l’alerta sanitària del coronavirus. La companyia aèria subratlla que l’Organització Mundial de la Salut (OMS) ha avaluat l’alerta com de risc «alt», que en el cas del país d’origen, la Xina, s’apuja fins a «molt alt». La suspensió tindrà efecte des d’aquest divendres, quan estava previst el pròxim vol, i durant el mes de febrer, amb la possibilitat que el període s’allargui si és necessari. Els usuaris afectats podran optar entre el retorn dels diners dels bitllets o un canvi de dates. Iberia està contactant amb altres línies aèries per buscar alternatives a les persones que hagin de tornar al seu lloc d’origen.

Port de Tarragona