En llibertat amb càrrecs la dona que va sostreure d’una botiga 40 Satisfayers i els va repartir entre les veïnes d’un municipi d’Alacant

El titular de jutjat de guàrdia d’Orihuela ha deixat en llibertat amb càrrecs a l’espera de judici a la dona que es va apoderar d’un carregament de «Satisfayers» i els va repartir entre un centre de massatge i les pròpies veïnes del poble, Callosa de Segura , a Alacant. La Guàrdia Civil la va detenir gràcies a el visionat i identificació de la dona que va entrar en una botiga d’aquest municipi i sense dir res va prendre la caixa i va sortir de l’establiment mentre els empleats es trobaven despistats fent altres treballs. La dona, de 40 anys, va actuar de forma ràpida per realitzar el furt dels articles sexuals, valorats en 2.000 euros. La botiga va denunciar el passat divendres 23 de gener que havia desaparegut una comanda que li acabaven de deixar a la botiga. Es tractava dels estimuladors que aquesta veïna va repartir després entre les seves amigues.

Port de Tarragona