Els Mossos investiguen la mort d’un jove que ha patit un accident a l’estació de La Molina

Albert Lijarcio

Un jove ha mort aquest dilluns mentre esquiava a l’estació de La Molina. L’esquiador es trobava a la zona de Coll de Pal quan per causes que es desconeixen ha caigut i ha mort. Els responsables de l’estació han rebut l’avís de l’accident a les 9:50 hores i ràpidament s’han desplaçat al lloc dels fets els equips d’emergències que ja no han pogut fer res per salvar-li la vida. Els Mossos d’Esquadra, que es trobaven a l’estació, s’han fet càrrec de la investigació. Des de La Molina han lamentat la mort del jove i han dit que es tracta «d’un accident amb un desenllaç fatal».

El jove era veí de Sils (Selva) i tenia 26 anys. Tot apunta a una topada contra les tanques de protecció de l’estació tot i que els Mossos ho estan investigant.

Port de Tarragona