Trump supera el procés d’impeachment en ser declarat no culpable d’abús de poder pel Senat

Només un senador republicà ha votat per condemnar el president dels Estats Units

Reuters

ACN.- Donald Trump ha superat aquest dimecres a la nit el procés d»impeachment’ engegat contra ell per presumpte abús de poder en ser declarat no culpable pel Senat nord-americà. El president dels Estats Units tanca d’aquesta manera un capítol que podia haver-lo tret del càrrec, malgrat que hi havia poques opcions perquè els càrrecs prosperessin atesa la majoria republicana a la cambra alta nord-americana. Trump era investigat per presumpte abús de poder i per obstrucció al Congrés, després que presumptament retingués ajuda militar a Ucraïna perquè el govern iniciés una investigació contra el fill de l’exvicepresident demòcrata Joe Biden per presumpta corrupció. Només un senador republicà ha votat per condemnar el president dels Estats Units.
La votació que absol Trump dels càrrecs i li permet, per tant, mantenir la presidència dels Estats Units ha arribat l’endemà del discurs anual sobre l’estat de la nació que va adreçar davant del ple del Congrés, en què va celebrar la fortalesa econòmica que, segons va dir, ha portat el seu mandat al país.

Port de Tarragona