Lledoners acorda que Sànchez pugui sortir de la presó 3 dies a la setmana i Cuixart 5 per fer voluntariat i treballar

Els 'Jordis' podran sortir unes hores del centre penitenciari i hi tornaran a dormir

Foto: Rafa Garrido

ACN .- La Junta de Tractament de Lledoners ha acordat aquest dijous que Jordi Sànchez i Jordi Cuixart puguin sortir de la presó alguns dies de la setmana per fer tasques de voluntariat i treballar. Ho podran fer per l’aplicació de l’article 100.2 del reglament penitenciari, que els presos classificats en segon grau poden demanar. En concret, Sànchez podrà sortir tres dies entre setmana durant 11 hores al dia per fer voluntariat, i el president d’Òmnium ho podrà fer els cinc dies d’entre setmana, durant 9,5 hores cada jornada, per treballar i fer tasques de voluntariat. Tots dos hauran de tornar a dormir a la presó. La decisió és d’aplicació immediata, però la jutgessa de vigilància penitenciària haurà de decidir si la ratifica.
Text

Port de Tarragona