Els Mossos investiguen un incendi en un habitatge a Barcelona amb una persona lligada de mans a dins

La víctima s'ha deslligat, ha sortit pel seu propi peu i ha estat traslladat a un hospital per inhalació de fum

Els Mossos d’Esquadra investiguen un incendi en un habitatge de Barcelona amb una persona lligada de mans a dins. El foc s’ha produït al carrer Magatzems, al barri de la Barceloneta del districte de Ciutat Vella. Els Mossos han rebut l’avís a les sis de la matinada i els Bombers de Barcelona han donat l’incendi per apagat mitja hora després. Segons les primeres informacions, la persona que estava lligada de mans a l’interior del pis s’ha pogut deslligar i ha sortit pel seu propi peu. Posteriorment, se l’ha traslladat a l’hospital per inhalació de fum però es troba en bon estat. Els Mossos tenen una investigació oberta i una de les principals línies que segueixen és que l’incendi ha estat presumptament provocat.
L’incendi no ha afectat l’estructura de l’edifici ni ha causat danys materials importants. Tampoc ha calgut desallotjar l’immoble ni ha afectat cap altre domicili.
Text

Port de Tarragona