banner Diputació de Tarragona

Descarrilament sense ferits a l’Estació d’Arenys de Mar

Un tren ha descarrilat a la sortida de l’estació d’Arenys de Mar sense que s’hagin registrat danys personals. L’accident ha passat pocs minuts abans de les vuit d’aquesta tarda. El passatgers seran evacuats cap a l’estació que es troba a poc més de 50 metres del lloc on s’ha produït el descarrilament del que en cara no es coneixen les circumstàncies ni les causes que l’envolten. En concret ha descarrilat el primer eix del primer vagó, quan el tren circulava “a molt poca velocitat”. La vintena de passatgers que hi viatjaven han estat evacuats il·lesos a l’estació. Per garantir la mobilitat dels usuaris, Renfe ha establert un servei alternatiu per carretera entre Mataró i Maçanet. Tècnics d’Adif i de Renfe investiguen les causes de l’incident.

 

Port de Tarragona