Matança en un centre comercial de Tailàndia: un soldat comença a disparar i mata a vint persones

Centro Comercial "Terminal 21" donde se encuentra atrincherado el tirador. / GM

Vint morts és el balanç encara provisional d’un tiroteig que s’ha registrat en un centre comercial i altres punts de la ciutat de Nakhon Ratchasima, a Tailàndia. Un dels llocs on hauria actuat seria la base militar a on serveix com a soldat i les primeres víctimes serien alguns companys militars. A l’sembla, l’autor dels trets que ha provocat la matança encara no ha pogut ser detingut per la policia. Segons mitjans internacionals, podria haver-se fet fort a la quarta planta de centre comercial «Terminal» i tindria si a una desena d’ostatges.

Hi ha imatges de l’autor dels trets obrint foc després de baixar d’un vehicle davant de el centre comercial.

AMPLIEM AVIAT

Port de Tarragona