La investigació sobre l’home que va escapar del foc a la Barceloneta activa un macrooperatiu de Mossos i Urbana que acaba amb 12 detinguts

Foto: Miquel Codolar

Un macrooperatiu policial activat després de l’incendi d’ahir en un pis de la Barceloneta, d’on es va escapar un home lligat i emmordassat. Un total de 12 persones han quedat detingudes aquest dissabte al matí en l’operatiu, realitzat per Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona contra els narcopisos a Ciutat Vella. Segons informa la policia catalana, els arrestats estan acusats de delictes contra la salut pública i s’han fet registres a tres domicilis del barri del Raval, concretament al carrer d’en Robador i al carrer del Príncep de Viana. S’han decomissat substàncies i eines per al consum i distribució als tres punts de venda, segons han precisat els Mossos d’Esquadra.
El foc es va declarar divendres a la matinada en un habitatge al carrer de Magatzems i els Bombers de Barcelona van poder apagar-lo en poc més de mitja hora. L’home que estava lligat de mans a l’interior del pis es va poder deslligar i sortir pel seu propi peu. Posteriorment, va ser traslladat a l’hospital amb símptomes per inhalació de fum però en bon estat. L’incendi però ha estat el detonant i la pista definitiva perquè s’hagi precipitat l’operació policial conjunta entre Mossos i Guàrdia Urbana, que s’ha iniciat pels voltants de les 07.00 hores d’aquest dissabte. A banda d’un edifici al carrer d’en Robador, els agents també han escorcollat un altre habitatge al carrer del Príncep de Viana –a uns 700 metres de distància-.

Port de Tarragona