Detenen un conductor acusat de provocar la mor del motorista de Mollet que ha mort a Massanes

Un motorista ha mort aquest matí en un accident de trànsit que s’ha registrat al terme municipal de Massanes, a la comarca gironina de La Selva. En l’accident s’han vist implicats dos cotxes, amb els que hauria xocat la motocicleta. El fet s’ha registrat minuts després d’un quart d’onze d’aquest matí de diumenge, en el punt quilomètric 12,1 de la carretera GI-555. La víctima és J.V.S, un home de 43 anys i veí de Mollet del Vallès.

La via ha quedat tallada en tots dos sentits i es feien desviaments per l’interior de la població, segons ha informat Trànsit, que ha obert la via cap a les 13 hores.

Els Mossos han detingut un home de 35 anys, veí de Girona i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viaria per imprudència greu i per homicidi imprudent.

Els fets han succeït pels volts de les 10.15 h d’aquest matí quan un vehicle que circulava en sentit Hostalric per la GI-555, una via amb dos sentits de la circulació, i ha realitzat un avançament antireglamentari, passant la línia continua. Per l’altra direcció hi circulava una motocicleta que s’ha vist obligada a realitzar una maniobra evasiva per evitar la col·lisió frontal amb el cotxe contra direcció i ha sortit de la via. L’home ha caigut i de la motocicleta i a mort a causa de l’accident.

Al lloc han arribat el Sistema d’emergències Mèdiques (SEM) que no ha pogut fer res per salvar-li la vida

Els agents de trànsit ha detingut al conductor del vehicle, el qual ha donat negatiu en les proves d’alcohol i drogues, per un delicte contra la seguretat viària i per homicidi imprudent.

El detingut, que no tenia antecedents, passarà en les hores vinents a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.

Port de Tarragona