Un jove de Falset i una dona de Ripoll, víctimes mortals d’accidents de trànsit en les últimes hores

En l'accident de Ripoll el vehicle es va saltar prèviament un control policial, informa el SCT

El Servei Català de Trànsit ha comunicat la mort d’un jove de Falset que va patir un accident de trànsit el passat dissabte a Vilanova de l’Aguda, a la comarca de la Noguera, i també la d’una dona de 45 anys que va perdre la vida a un altre accident a Ripoll aquesta mitjanit.

Diumenge al vespre, per causes que encara s’estan investigant, hi va haver una col·lisió lateral entre dos turismes. A conseqüència de l’accident, van resultar ferides dues persones, un home en estat greu i una dona en estat menys greu, que van ser traslladats a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Finalment, ahir al migdia, l’home va morir. Es tracta d’A.M.F, de 26 anys i veí de Falset. Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Accident mortal a Ripoll

D’altra banda, el Servei Català de Trànsit informa que aquesta matinada hi ha hagut un sinistre de trànsit amb una víctima mortal al punt quilomètric 91 de la C-17 a Ripoll (Ripollès). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 00.06 h. Per causes que encara s’estan investigant, hi ha hagut una sortida de via d’un turisme. El cotxe s’havia saltat un control policial i, posteriorment, Mossos han localitzat el vehicle bolcat en un canal d’aigua. A conseqüència de l’accident, ha mort la conductora del turisme, I.B.C., de 45 anys i veïna de Ripoll.

Arran de la incidència, s’han activat dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, nou dotacions dels Bombers de la Generalitat, entre les quals les unitats de GRAE subaquàtic i GRAE muntanya, i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

 

Port de Tarragona