El cadàver trobat a l’Ebre a Tortosa tenia les mans amputades, estava nu i presentava dos trets a l’esquena

Imatge d'arxiu de la trobada d'un cadàver pels GEAS de la Guardia Civil.

La Guàrdia Civil continua buscant pistes que condueixin a conèixer la identitat i algun indici del que envolta la trobada d’un cadàver a l’Ebre el passat dissabte, a Campredó, Tortosa. El cos tenia les mans amputades, el que ha dificultat la necroidentificació dactilar que es realitza en aquests casos, habitualment amb els polzes. El cos tenia dos impactes de bala i estava sense roba, ni documentació, el que afegeix dificultat a la identificació. D’altra banda, les proves biològiques de res servirien si no es comparen amb alguna identitat o amb alguna mostra del banc d’ADN de ressenyats.

Efectius de la Benemèrita pentinen algunes zones properes al riu Ebre per trobar alguna pista que els condueixi a poder esclarir aquest crim. L’autòpsia determinarà les causes exactes de la mort, tot i que no és difícil pensar que han estat els trets d’una arma de foc les que van provocar la mort.

Port de Tarragona