Joaquín Sabina es va enlluernar amb un focus abans de caure i va tornar al cap de pocs minuts per demanar disculpes per la cancel·lació

Los servicios sanitarios atienden y trasladan al cantante, que ha caído en el foso del Wizink Center de Madrid. / Isidro López de Toro

El cantant Joaquín Sabina es va enlluernar amb un focus i no s’ha pogut calcular la vora de l’escenari caient a la fossa. El cantant s’ha colpejat una espatlla i, després de ser atès en una dependència allunyada de l’escenari, ha volgut tornar per demanar disculpes per la cancel·lació del concert. L’actuació tornarà el proper 22 de maig a el mateix local, el Wizink Center, al costat de Joan Manuel Serrat, amb qui compartia escenari. «Aquestes coses només em passen a Madrid, ho sento moltíssim», ha dit visiblement afectat el cantant, en cadira de rodes.

Port de Tarragona