Un delinqüent relacionat amb atracaments a comerços intenta fugir amb el taxi on viatjava en ser aturat a un control al barri de Sants de Barcelona

Els Mossos d’Esquadra han detingut i ingressat a presó per ordre judicial un home, de 43 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat i temptativa de furt d’us de vehicle. L’home tenia una ordre vigent de recerca i detenció en relació amb tres robatoris amb violència en comerços de l’Eixample de Barcelona comesos el novembre de 2019.

La detenció va tenir lloc sobre les 03:00 hores de la matinada quan agents de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sants-Montjuic que estaven realitzant un patrullatge de paisà en el passeig de la Zona Franca van aturar un taxi on hi viatjava el detingut. En el moment de ser identificat, els agents van constatar que l’home tenia una ordre de recerca i detenció per tres robatoris violents. L’home, que en tot moment es va mostrar molt nerviós, va saltar del seient del darrera del taxi on viatjava al seient del conductor i va intentar fugir amb el vehicle. Els agents van impedir la fugida, van aturar el vehicle i van treure l’home del cotxe que abans de quedar detingut va colpejar un dels agents.

El detingut està relacionat amb tres robatoris violents el novembre de 2019 a dos supermercats i una farmàcia. Els tres robatoris van passar el 28 de novembre i es van cometre amb un ganivet que l’home esgrimia per amenaçar a treballadors i per emportar-se els diners que podia aconseguir. Arran d’aquests delictes l’home tenia l’ordre per localitzar-lo i detenir-lo.

Un cop detingut, va passar a disposició judicial el 13 de febrer després de declarar en seu policial. El jutge va decretar l’ingrés a presó.

Port de Tarragona