banner Diputació de Tarragona

Agents Rurals investiguen l’estranya trobada d’un centenar d’ocells morts a la calçada de l’autovia Tarragona-Salou

La misteriosa aparició aquesta tarda d’un centenar d’ocells morts a la calçada de l’autovia Tarragona-Salou ha provocat que alguns conductors hagin trucat al 112 alarmats per si s’havia registrat alguna fuita química a la zona. El servei d’emergències ha comunicat que ha preguntat a les persones que han alertat del fet si percebien olor estranya. Posteriorment han avisat els Agents Rurals que investiguessin el fet. Els cos ha pres mostres dels animals morts per analizar-les, comunica 112.

Els animals morts -segons publica Diari Més- són estornells i el cas apunta a un atropellament massiu quan volaven a baixa altura, i es descartà que fos com a conseqüència d’una fuita d’origen químic, tot i la presència en les proximitats del polígon industrial. Cap a un quart de sis de la tarda Mossos, Guàrdia Urbana i Bombers de la Generalitat acudien al lloc per interessar-se pel fet. Segons les mateixes fonts, el grup ecologista GEPEC, afirmava que sí que alguns testimonis haurien detectat alguns olors sospitosos, al temps que demana a la ciutadania que aporti detalls sobre aquest estrany cas.

Port de Tarragona