Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Montblanc detenen dos homes per tràfic de drogues en un control policial

Les detencions s’emmarquen dins d’un dispositiu de prevenció de robatoris que la Policia Local de Montblanc i els Mossos d’Esquadra realitzen conjuntament de manera periòdica

Mossos i agents de la Policia Local de Montblanc van detenir el passat 13 de febrer dos homes a Montblanc de 31 i 30 anys, de nacionalitats algeriana i egípcia respectivament, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. A més, al conductor del vehicle també se’l va arrestar pels delictes de resistència, desobediència i atemptat a agents de l’autoritat.

Els fets van tenir lloc el passat a les 19.10 hores, en un control policial que els mossos i la Policia Local de Montblanc havien muntat al peatge de l’AP-2, sortida 9 (Montblanc). Durant el control van aturar un vehicle, amb dos ocupants, el qual desprenia una forta olor a marihuana.

Els agents van ordenar el conductor que els obrís el maleter i aquest va accedir però immediatament va tornar a entrar al vehicle per evitar que l’escorcollessin.

Acte seguit, un dels agents va ordenar-li novament que sortís del cotxe moment en què va aprofitar per baixar i propinar-li una empenta al pit i fugir corrents del control.

Pocs minuts després, el conductor va ser interceptat i va presentar resistència en el moment de la detenció.

En l’escorcoll al vehicle es va localitzar sota el seient del conductor dos embolcalls, un d’ells amb cocaïna en roca i l’altre amb heroïna. Així mateix, sota el fre de mà van comissar una bossa transparent amb marihuana.

Per tot això, els agents van detenir el conductor i l’acompanyant per un delicte de tràfic de drogues. A més, al primer d’ells també li van atribuir els delictes de resistència, desobediència i atemptat a agents de l’autoritat per intentar fugir del control i agredir un dels policies.

Els detinguts, un dels quals acumula nou antecedents policials per delictes patrimonials, van passar el 14 de febrer a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Valls i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Port de Tarragona