Mor el conductor d’un cotxe en un xoc amb un camió a la C-15 a Sant Quintí de Mediona

Arxiu / Archivo

El conductor d’un cotxe ha mort aquest dimarts al matí en un xoc amb un camió a la C-15, a l’altura de Sant Quintí de Mediona (Alt Penedès). L’accident ha tingut lloc al quilòmetre 29. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 11.44 hores. El conductor del vehicle pesant ha resultat ferit de poca gravetat. S’han activat set patrulles dels Mossos, tres dotacions dels Bombers i una ambulància i l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). La C-15 ha quedat tallada en els dos sentits de la marxa i el trànsit es desvia per l’interior de la població. Amb aquesta ja són 18 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest any a les carreteres interurbanes catalanes.

Port de Tarragona